febrero 27th, 2011

El poder de les enganxines publicitàries -Capgrossos de Mataró-

Altres, by Cristina.

Versión en castellano

Després de 4 anys vivint a Mallorca ahir vaig tenir una petita sorpresa. Mentre esperava dins el meu cotxe que un semàfor es posés en verd, un noi va picar-me la finestreta i em va demanar que la baixés, ho vaig trobar estrany, perquè no semblava pas que em vulgués demanar diners, la meva sorpresa va ser quan em va dir -Ets de la colla castellera dels CAPGROSSOS DE MATARÓ?? Sóc dels Castellers de Mallorca i hem vist el teu cotxe varies vegades…LA “PEGATINA” ET DELATA!!! ( Desde aquest Gener que porto la enganxina dels Capgrossos de Mataró al costat de la matrícula, em feia il·lusió dur alguna cosa de la meva ciutat… :) )
Colla Castellera Capgrossos de Mataró

La veritat és que aquesta trobada em va fer bastanta gràcia i com que el semàfor estava apunt de posar-se en verd vaig donar-li el meu telèfon perquè vaig veure que tenia més ganes de dir-me coses i jo de sentir-ne. I sí, aquella mateixa nit em van trucar per animar-me a formar part de la colla de Mallorca :). Ara per ara em serà molt difícil poder assistir, i sé que no pujaré mai en un castell  en el cas que pugui assistir en els assajos però crec que pot ser una bona manera de conèixer gent i de trencar una mica amb la rutina…

Una “simple enganxina publicitària” ( ho poso entre cometes perquè per mi és una enganxina amb un valor sentimental molt fort) pot obrir-te noves portes!!!

Back Top

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *