julio 18th, 2011

Queda poc pels resultats del Concurs del Cartell Alternatiu de les Santes

Els meus dissenys, by Cristina.

Versión en castellano

Quin estiu! (ja sé que feia un munt que no escrivia, demano perdó als meus seguidors (com si en tingués tants…jajaja).

En fi, que tinc ganes de parar una mica… La feina, la calor, les feines pendents per setembre, el concurs del Tot Mataró del Cartell alternatiu de les Santes…que per cert no m’esperava tot el que comportaria aquest concurs, la veritat és que he après molt durant aquestes dues setmanes, i una d’elles és que: » Que avorrit seria el mon si a tothom ens agradés el mateix!», he llegit opinions de tota mena: -Que si es necessiten nous artistes que plasmin d’una manera original les fetes…-Que si es necessita un cartell per nens… – Que si la ciutat el que necessita és un cartell que plasmi perfectament les Santes… -Que si ja n’hi ha prou de ser típics…pffff Total que m’he quedat una mica «xof»! Havia fet el cartell amb molta il·lusió i no sé… encara no sé els resultats però em sembla que el meu cartell no serà dels guanyadors. Però bé, no hi ha mal que per bé no vingui, això diuen, i el que sí que puc dir és que he après i per això estic contenta. Rebre crítiques, sempre és difícil però les haig d’encaixar sí o sí per créixer com a professional, no sempre agradarà el que faig i n’haig de ser conscient i entendre-ho :) 😀 . En fi, si aquest any no va bé, és igual , el que ve ho tornaré a intentar, perquè una cosa si que no em falta, CONSTÀNCIA I MOLTA FE AMB MI MATEIXA!!! 😀

PD: a continuació us deixaré una versió en escala de grisos del Cartell 😉

Versió del Cartell en escala de grisos

I bé… Per tots els Mataronins i Mataronines que passeu unes bones SANTES!

Back Top

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *