noviembre 12th, 2011

Dissabte; per fi ja arribat!!!

Altres, by Cristina.

Aix per fi és dissabte!!!! YUJUUUUUUUU! Com que no tinc feina pendent intentaré si puc aprofitar el temps per estar més per en Dani i la Iris perquè fa uns dies que els tinc una mica abandonats, pobrets!!!

Suposo que com que aquesta tarda fa aquest Sol tant impressionant aprofitarem per anar a fer turisme pel mercadona perquè fa una setmana que anem escurant d’aquí i d’allà per anar tirant els dies, però ha arribat a un punt que se’ns han acabat les reserves!!! 😛 Entre l’escola, la feina i el cotxe que el teníem al taller ens ha sigut difícil anar a comprar, però bé, ja està!!!

Au doncs me’n vaig d’excursió al mercadona que segur que no hi falta gent!!!

ja és dissabte, d'excursió al mercadona

Que tingueu un bon cap de setmana! 😀

Back Top

Responses to “Dissabte; per fi ja arribat!!!”

  1. Mercadoooonaaaa, mercadoooonaaaa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *