noviembre 13th, 2011

Anem d’excursió!

Altres, by Cristina.

Quin diumenge!!!!

Avui hem anat d’excursió i m’ho he passat pipa! ( ja sé que aquesta expressió és molt infantil però també feia molt de temps que no ho deia jeje). Doncs això que ens ho hem passat molt bé, ens hem aixecat a les 7:00 del matí però ha valgut ben la pena! :)

A part de caminar, hem estat en contacte amb la naturalesa que ben falta ens feia! Olor a terra mullada, olor a plantes, sorollets dels ocells, el crac crac de les sabates quan passaves per damunt de herba seca…. Les xiruques i els pantalons ens han quedat ben enfangats però ha estat genial, ha  valgut la pena i més quan hem  tornat a casa amb un cistell ple de bolets!!!

Us deixo un recull de les fotos que hem fet avui!

Anem d'excursió!

Us ho recomano, anar de tant en tant d’excursió t’omple de vitalitat!!Us ho recomano, anar de tant en tant d’excursió t’omple de vitalitat!!! 😀

Bé, doncs de bolet ja no en queda ni un!!! els hem torrat i ens els hem menjat i han sigut deliciosooooooooos!Us ho recomano heu d’anar de tant en tant d’excursió t‘omple de vitalitat!!! 😀

Back Top

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *