junio 17th, 2012

El principi dels canvis de la web

Sin categoría, by Cristina.

Diumenge, síiiii!! Com m’agraden els diumenges!.. 😀

Com que tinc temps i ganes ( i això s’ha d’aprofitar) a primera hora del matí, he fet una recol•lecta de tots els “gargots” que he anat fent durant aquests anys a l’Escola Superior de Disseny. (Haig de canviar la pàgina web amb urgència… i és clar, per renovar-la necessito tenir ben clar tot el que hi vull posar). :)

Durant la meva recerca, he trobat coses que ni me’n recordava que havia fet! Amb tot això, també m’he adonat que haig de fer una neteja del PC urgent! Sóc un desastre! No puc entendre com pot ser que ho tingui tot tant desorganitzat!

De tots els “dissenys” que he anat trobant n’he fet una selecció perquè… ejem…hi ha coses que no tenen cap tipus d’interès i menys gràfic. Total que entre “pitus i flautes” crec que ja tinc la  selecció que anirà a  la nova web! (Suposo que els més curiosos ja vindreu un dia a donar-hi un cop d’ull… ara no eh, que ni l’he començada!)

Buff, tot just acabo de començar el canvi i ja me cansat! Crec que per avui ho deixaré córrer i me’n aniré a la platja, fa un dia radiant i ho haig d’aprofitar!

Demà serà un altre dia! 😀

Back Top

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *